Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Grilovacie recepty
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Trikolóra na grile dátum pridania
10-04-2007





Potrebujeme:
2 červené papriky
2 žlté papriky
2 zelené papriky
300g balkánského syru
čierne korenie
soľ
čerstvý tymián
čerstvé oregano




čerstvá petržl. vňať
200g čiernych olív
olivový olej
citrónová šťava

Príprava:
Papriky rozkrojíme na polovičky, vždy jednu z každej farby, zbavíme semien, zabalíme do alobalu a krátko grilujeme. Zvyšné papriky a syr nakrájame na kocky a vložíme do marinády pripravenej z 2 lyžic olivového oleja, rozšľahaného s citrónovou šťavou, korením a nadrobno nasekaným tymiánom. Touto zmesou naplníme papriky v alobale a opäť grilujeme. Zdobíme čerstvo sekanými bylinkami a plátkami olív.
Podáváme so zapečeným Pita chlebom a s tzatziky.

Autor: vic
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov