Potrebujeme:
1 šľahačka
1 stonkový zeler
1 hruška
cherry rajčiaky
soľ
biele korenie
1 tvaroh
pažítka (podľa chuti, asi 2 pl)
Liptov „Hravé“ korbáčiky, syrčeky a nitky
limetová šťava
Príprava:
Jednohubky - pol pareničky a pol rajčinky:
Liptov „Hravé“ Pareničky a cherry rajčiaky prekrojíme na polovice a na každú jednohubku dáme zo spodu a z vrchu rajčinu.
Špirálky z hrušky so syrovými nitkami:
Hrušku umyjeme, prekrojíme pozdĺžne na 8 častí, rezy potrieme limetkovou šťavou aby nezhnedli, prekrojíme ešte v polovici na 75% (nie úplne) a vložíme do nej 3-4 Liptov „Hravé“ nitky.
Špíz s hroznom a syrčekmi:
Na špáradlo napichneme postupne asi trojcentimetrové kúsky Liptov „Hravého“ syrčeka a bobuľku hrozna.
Lodička zo stonkového zeleru s penou a údeným korbáčikom:
Zeler natrháme na jednotlivé stonky, konce opatrne zarežeme, dorovnáme, umyjeme a osušíme. Vyšľahanú šľahačku zmiešame s korením, troškou soli, tvarohom a pažítkou. Vložíme do zdobiča a nanesieme na lodičku zo zeleru. Na vrch položíme Liptov „Hravý“ korbáčik.