Na dezert:
broskyňový kompót (hmotnosť po odkvapkaní 240 g)
100 ml šťavy z kompótu
šťava z 1/2 citróna
1 balíček číreho tortového želé
1 balíček Creme Olé s kokosovou príchuťou Dr.Oetker
300 ml polotučného mlieka
Na ozdobenie:
50 g strúhanej čokolády
Príprava:
1. Na prípravu dezertu necháme na sitku odkvapkať kompót a šťavu pritom zachytíme. Broskyne rozmixujeme ponorným mixérom.
2. Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu. Pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé a asi 1 minútu povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.
3. Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.
4. Do 3 pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu.
5. Odložíme do chladničky.
TIP:
Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné zavárané ovocie, napr. ananás.