Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Recepty
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Hubová žemľovka dátum pridania
19-09-2007





Potrebujeme:
400 g čerstvých húb,
olej,
1 väčšia cibuľa,
6 žemlí,
500 ml mlieka,
2 strúčiky cesnaku,
3-4 vajcia,
soľ,
strúhanka,
majoránka

Príprava:
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené a pokrájané huby, trocha ich osolíme a dusíme do polomäkka. Pokrájané žemle sparíme horúcim mliekom, pridáme rozšľahané vajíčka, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, majorán. Do žemľovej hmoty zľahka vmiešame huby,ak treba zahustíme zmes strúhankou.Rozložímedo vymasteného pekáča,a dáme do vyhriatej rúry piecť./cca 40 min./

Autor: lg
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov