Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Nealkoholické nápoje
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Ovocná šťava (malinová, jahodová, ríbezľová) dátum pridania
16-08-2007







Potrebujeme:
1,5 kg ovocia
2 l vody
50 g kyseliny citrónovej
cukor
Petol

Príprava:
Ovocie pomačkáme, pridáme 2 l vody, 50 g kyseliny citrónovej a necháme stáť 24 hodín. (Ríbezle môžu aj 2-3 dni).
Prepasírujeme cez sitko, alebo cez plátno. Ak je šťava veľmi hustá a ťažko sa cedí, pridáme ešte vodu, aby bolo spolu 5 l šťavy aj s pridanou vodou. Na 1 liter uvedeného roztoku pridáme 80 dg cukru a na 5 l šťavy 1 Petol.

Autor: Lýdia Gargalovičová
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 1



1 .. bez mena .. 17-02-2009 | 20:07:04
Hmm tak ja by som potrepovala ich charakter a nie ich pripravu ale inak pohoda :-D....




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov