Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Nealkoholické nápoje
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Šípkový čaj s medom dátum pridania
24-01-2007





Šípová ruža - ker - kvitne od júna do júla. Po odkvitnutí vytvorí plody, ktoré zbierame. Šípky môžeme pomlieť alebo prekrojiť a sušiť prirodzeným teplom. Neodporúčame skladovať šípky dlhšie ako jeden rok. Takto pripravené šípky obsahujú veľké množstvo vitamínu C a magnézium. Čaj zo šípok je ideálnym prostriedkom na potlačenie smädu a regeneráciu. Posilňuje organizmus, pôsobí pri prechladení, chorobách močových ciest a obličiek.

Recept na šípkový čaj:
30 g sušených šípok
1 L vody
med
citrónová šťava

Umyté a usušené šípky rozmrvíme, zalejeme vodou a necháme niekoľko hodín namočené. Potom čaj zohrejeme na teplotu vhodnú na pitie (nevaríme), precedíme, dochutíme medom a citrónovou šťavou.

Autor: vic
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov