Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Dobré rady
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Žihľavový špenát dátum pridania
14-03-2007


Žihľava sa dá použiť aj ako zdravá súčasť nášho jedálnička.


Potrebujeme:
4 hrste čerstvých žihľavových lístkov,
50g celozrnnej múky,
2 lyžice oleja,
1 dl vlažnej vody,
5 strúčikov cesnaku.

Príprava:
Žihľavu sparíme a rozmixujeme s litrom vody v mixéri. Takto pripravenú žihľavu dáme variť a za stáleho miešania do nej pridávame celozrnnú múku rozmiešanú s vlažnou vodou. Osolíme, ochutíme a necháme chvíľu variť. Potom pridáme cesnak a olej. Podávame so zemiakmi a vajíčkom.
Dobrú chuť.

Autor: sc
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov