Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Jedlá zo zeleniny
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Jedlá zo zeleniny


Zelenina sa dá pripravovať na mnoho spôsobov a zakaždým bude chutiť inak, a pritom výborne. Dá sa pripravovať ako príloha, i ako hlavné jedlo. Na studeno i teplo. Je zdrojom zdravia a vitality, nuž dobrú chuť.

Radi privítame aj vašu spoluprácu recepty@flora.sk.


Špargľový šalát s kôprom
...

Čítajte ďalej
Cukinový koláč
...

Čítajte ďalej
Čevabčiči z cukety
...

Čítajte ďalej
Žihľavový špenát
Žihľava sa dá použiť aj ako zdravá súčasť nášho jedálnička. ...

Čítajte ďalej
Žihľavová omeleta
Žihľava je úžasná bylinka, dá sa z nej vykúzliť aj takáto dobrota. ...

Čítajte ďalej
Čakankový šalát
...

Čítajte ďalej
Recepty zo špargle
- HLAVNÉ JEDLÁ

Začína sezóna tejto úžasnej a zdravej zeleniny, ponúkame vám zopár receptov, ako si ju pripraviť, ab ...

Čítajte ďalej
Reďkovkové maslo
Chutné a zdravé ...

Čítajte ďalej
Zapečené zemiaky
Zeleninová pochúťka ...

Čítajte ďalej
Zeleninový pestrý šalát s redkvičkou
Nielen pre tých, čo držia diétu ...

Čítajte ďalej
Karfiolový šalát
...

Čítajte ďalej
Zapečené zemiaky
...

Čítajte ďalej
Zapečené papriky
...

Čítajte ďalej
Zeleninové karbonátky
...

Čítajte ďalej
Brokolicové krokety I.
...

Čítajte ďalej
Špargľa s cesnakom a reďkovkou
Špargľa má práve svoju sezónu, tak na ňu vo svojom jedálničku nezabúdajte. ...

Čítajte ďalej
Zemiakové rady I.
Energetická hodnota 1 kg zemiakov je 2 926 – 3 557 kJ. Hlavnými zdrojmi energie sú v nich škrob a ...

Čítajte ďalej
Kelové karbonátky
recept pre 4 osoby ...

Čítajte ďalej
Brokolica so syrovou omáčkou
Brokolica je bohatá na vitamíny i minerály a obsahuje veľa vlákniny a antioxidantov. Je účinnou prev ...

Čítajte ďalej
Jednoduchá a efektná zeleninová dekorácia
Ideálne a efektné farebné ozdoby na obloženej mise si môžeme vytvoriť z paprík. ...

Čítajte ďalej
Šalát z cukín na grécky spôsob
Cukina je veľmi vďačná zelenina v kuchyni, dá sa využiť na viacero spôsobov a nikdy nespôsobí problé ...

Čítajte ďalej
Červená kapusta - ideálna zimná zelenina
Naši predkovia prekonávali dlhé studené mesiace aj vďaka červenej kapuste a jej imunitným účinkom. J ...

Čítajte ďalej
Kel ružičkový - zdravie v ružičkách
Je veľmi odolný proti mrazu, vďaka čomu môže prezimovať v záhradke. Je zdrojom vitamínov počas zimn ...

Čítajte ďalej
Slaný nákyp s cuketou
Cuketa je skvelá zelenina, ktorá sa dá pripraviť na viacero spôsobov. ...

Čítajte ďalej
Baklažány s mäsovou plnkou
Tento recept je skutočne vynikajúci. ...

Čítajte ďalej
Jete mrkvu?
Ak nie, mali by ste. Pretože je zdravá obsahuje betakarotén, ktorý je predchodcom vitamínu A, čiže v ...

Čítajte ďalej
Cukinový koláč s kakaovou polevou
...

Čítajte ďalej
Baklažánové závitky
Ponúkame vám recept, ako trošku inak zúžitkovať baklažán a zároveň aj prekvapiť návštevu výbornou po ...

Čítajte ďalej
Nielen obyčajná mrkva
Mrkva rovná sa betakarotén, tak dôležitý pri fungovaní imunitného systému. Počas leta stačí denne zj ...

Čítajte ďalej
Brokolicové krokety II.
Brokolica je blízka príbuzná kapusty a karfiola. V kuchyni má univerzálne využitie - môžeme z nej va ...

Čítajte ďalej
Vaječná tlačenka so špenátom
Skúste pripraviť šibačom čosi iné, prudko zdravé, ale oku veľmi lákavé. ...

Čítajte ďalej
Zeleninový nákyp
Po zime sa nám žiada viac ľahších jedál, viac zeleniny a ovocia. Preto takýchto receptov nikdy nie j ...

Čítajte ďalej
Pečené nové zemiaky
Jednoduchý recept pre inšpiráciu. ...

Čítajte ďalej
Hustá hrášková polievka
Hráškový krém pre milovníkov zelených gulôčok. ...

Čítajte ďalej
Miešaný zeleninový šalát
...

Čítajte ďalej
Rajčinový aspik s olivami a bazalkou
Netradičný :-), doba prípravy: asi 25 minút, vystačí na asi 9 porcií. ...

Čítajte ďalej
Halloweensky tekvicový „páj“
Doba prípravy: asi 40 minút, doba pečenia: asi 60 minút. Potrebujeme koláčovú formu (Ø 27 cm). ...

Čítajte ďalej
 







Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov