Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Jedlá zo zeleniny
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Karfiolový šalát dátum pridania
15-06-2007





Potrebujeme:
1 karfiol
soľ
2 paradajky
zelená petržlenová vňať.

Nálev:
4 lyžice citrónovej šťavy
práškový cukor
soľ
mleté čierne korenie
voda
3 pl oleja

Príprava:
Karfiol umyjeme a rozoberieme na malé ružičky dáme povariť v osolenej vode. Po uvarení dáme do misy a ešte teplý zalejeme nálevom. Podávame vychladnutý, obložený plátkami paradajok a posypaný petržlenovou vňaťkou.

Autor: lg
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 1



1 J. Votoček 13-12-2014 | 11:19:02
Výborný šalát len karfiol netreba variť dlho lebo stráca konzistencii.Po krátkom varení ho treba schladiť studenú vodu.




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov