KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Ovocie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Čučoriedkový kompót dátum pridania
26-04-2005










Čučoriedky opatrne umyjeme alebo osprchujeme a vyplavíme alebo odstránime z nich drobné a zelené bobule, listy a iné nečistoty. Po odkvapkaní ich plmíme do pohárov za mierneho potriasania až úplne povrch.

Príprava nálevu:
Na 1L vody odvážime 600 g cukru, na 1 kg cukru odmeriame 1,65L vody.

Sterilizácia:
Sterilizujeme pri teplote 80 oC 15 minút. Aby sme zabránili, alebo aspoň obmedzili vytvorenie "spečeného koláča" z čučoriedok, kompót počas chladenia a skladovania občas potriasame.

Autor: dg
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí)








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio