Nebál sa namiešať bubbletea a zafóliovať ho v stroji, presne podľa autentického receptu z ďalekého Tchaj-wanu. Zaťažkávacou skúškou pre zafóliovaný pohár boli Tomiho barmanské triky a vyhadzovanie do vzduchu, ktoré nápoj a najmä okolostojaci prežili bez ujmy. „Som rád, že okrem pitia výborného bublinkového čaju som mal možnosť vidieť aj jeho samotnú prípravu,“ prezradil spevák, ktorý prišiel do Bubbleology laboratória do bratislavskej Eurovei vyzbrojený najmä teoretickými znalosťami.
Na bubbletea, čerstvý sypaný čaj s ovocnými a mliečnymi príchuťami, zobral aj svoju partnerku Barboru Rakovskú, moderátorku a matku ich takmer 3-ročnej dcérky Amie. Popri známom páre podľahol chuti trendového nápoja už aj spevák Miro Jaroš, ktorý sa prišiel tiež pozrieť do Bubbleology obchodu.
Bubble tea je fenomén, ktorému podľahol už takmer celý svet. Pod značkou Bubbleology sa chuť jasmínového alebo čierneho čaju rýchlo šíri svetom, verejnosť má tak možnosť spoznať jednu z tradičných špecialít Tchaj-wanu.
Čaj originálne miešaný s ľadom sa podáva v zafóliovanom pohári, ktorý je praktický pri jazde na mopede alebo bicykli, takto si totiž výnimočnú chuť bubble tea užívajú priamo v krajine jeho pôvodu.
Studené a teplé verzie originálneho nápoja ponúkajú osvieženie a zahrejú v ten správny čas. Podľa prísnych technologických postupov a receptúr sa miešajú vždy dve príchute, značka Bubbleology má na výber hneď sedem ovocných a jedenásť mliečnych príchutí. Navyše, mliečne bubble chutí ako koktejl, no neobsahuje laktózu a je vhodné pre alergikov, ale aj diabetikov. Pridajte sa k milovníkom bubbletea a spoznajte chuť výnimočného nápoja na vlastnej koži, v Bubbleology laboratóriu.
Viac na www.bubbleology.sk