Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Zdravie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Jablko dátum pridania
20-12-2013


... nie je "len" ovocie, je to malá továreň zdravia a kľúč k schudnutiu.


Jablká obsahujú veľké množstvo látok, ktoré patria k antioxidantom a tieto antioxidanty majú pozitívny vplyv na odplavovanie toxínov z tela. Jablká obsahujú vitamín C a E, minerály draslík a železo. Pektín, ktorý je v jablku, sa v črevách nevstrebáva a tvorí značnú časť nerozpustnej vlákniny (2,7 g v 100 g jabĺk). Jablká majú zároveň málo kalórií a vysoký obsah fruktózy. Tento jednoduchý cukor je sladší než sacharóza a vstrebáva sa pomalšie, čím napomáha udrženiu stálej hladiny cukru v krvi.
Zrelé jablká sú tradičným prostriedkom proti zácpe a dusené jablká pomáhajú proti hnačkám a gastroenteritíde.

Autor: Roman Baro, foto: FLORA.sk
   

verzia pre tlač

Reakcie na článok počet príspevkov: 0




Vaša reakcia:


Podpis:


Odpovedzte na kontrolnú otázku: Akú farbu má SNEH?
(bez správnej odpovede automat nezaznamená Váš príspevok,
a obsah, ktorý ste napísali, sa stratí. Zásady ochrany osobných údajov nájdete TU. )








Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov