Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.




KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | DOM A CHALUPA |                               ADRESÁR | REKLAMA | KONTAKT

NÁPOJE | ŽIVOTNÉ PROSTREDIE | ZAUJÍMAVOSTI | DOBRÉ RADY | GARDEN PARTY | VÝSTAVY | DISKUSIE K ČLÁNKOM                                                             MAPA STRÁNOK
Hľadať na stránkach

Nájdete nás aj
na FaceBook-u

Nájdete nás aj
na Youtube

Zdravie
PartnePartneri

Naposledy pridané


Najčítanejšie

Vitamíny na jeseň dátum pridania
02-11-2015





Tekvica
Obsahuje A vitamín, antioxidanty vlákninu a vodu, čo podporuje rýchlejšie trávenie.
Má minimum kalórií a dokáže zasýtiť.

Brokolica
Až do októbra ju môžeme zberať v záhradke a neskôr kúpiť z dovozu. Svojim obsahom bielkovín, sacharidov a minerálov priaznivo pôsobí na srdce. Významný je aj obsah vitamínu C. Látky, ktoré obsahuje, aktívne ochraňujú telové bunky a imunitný systém tela.
Je účinná pri prevencii rôznych rakovinových ochorení. Dokáže pribrzdiť rast zdegenerovaných buniek. Čerstvú brokolicu spracujte čo najskôr, lebo chuť aj vitamíny sa pomerne rýchlo vytrácajú.

Karfiol
Posledný v záhradke pozberáme začiatkom novembra. Je balzamom na trávenie. Nie nadarmo varený v pare patrí k prvým pokrmom bábätiek. Má tiež pomerne vysoký podiel vitamínu C. Môžete si ho aj zamraziť.
Zapečený karfiol v rôznych variantoch vám môže chutiť celú jeseň.

Autor: lg
   

verzia pre tlač







Partnerské portále

Posledné reakcie

Reklama



Najdiskutovanejšie

KVETY | ZÁHRADKA | OKRASNÁ ZÁHRADA | ZDRAVÁ VÝŽIVA | RECEPTY | PORADŇA | KUTIL | ENCYKLOPÉDIA | POHĽADNICE | ADRESÁR | REKLAMA | MAPA STRÁNOK | KONTAKT
Obsah stránok je predmetom autorsko-právnej ochrany v zmysle Autorského zákona č.387/1997 Z.z. v platnom znení. Delphine Computers & Software Studio ochrana osobných údajov